Новинка серед продукції ТМ ДТЗ – моторна та трансмісійна олива!

Ми поспішаємо повідомити про новинку серед продукції ТМ ДТЗ – моторну та трансмісійну оливу.

Моторна олива:


  • олива моторна Напівсинтетична ДТЗ TURBO SYNT DIESEL 10W-40 API CF-4/SG, каністра 1 л;
  • олива моторна Напівсинтетична ДТЗ TURBO SYNT DIESEL 10W-40 API CF-4/SG, каністра 5 л.

Всесезонна напівсинтетична моторна олива преміальної якості, виготовлена з високоякісних імпортних базових олив із додаванням збалансованої композиції новітніх синтетичних присадок і протизносних компонентів, розроблених Infineum International Limited (Великобританія).


Призначена для сучасних атмосферних і турбованих дизельних двигунів тракторів, мотоблоків, мотокультиваторів, легкових автомобілів, мікроавтобусів і вантажних автомобілів, іншої комерційної техніки. Є оптимальним вибором для переважної більшості імпортних двигунів. Може використовуватися й у бензинових двигунах у межах класу якості API SG.

Трансмісійна олива:


  • олива трансмісійна ДТЗ ТАД-17и.

Призначена для змащування всіх типів передач, зокрема важконавантажених, гіпоїдних, вантажних і легкових автомобілів, тракторів і іншої мобільної техніки.

Виготовляється з високоякісних імпортних базових олив із додаванням збалансованої композиції новітніх синтетичних присадок і протизносних компонентів, розроблених Afton Chemical (США).

Якісна олива забезпечує двигуну безперебійну роботу й довговічність, тому до її вибору потрібно підходити ретельно і віддавати перевагу тільки найкращій. Новинки олив ДТЗ – оптимальний вибір для сучасних атмосферних і турбованих дизельних двигунів тракторів, мотоблоків, мотокультиваторів, легкових автомобілів, мікроавтобусів, вантажівок та іншої техніки. Крім того, вони можуть використовуватись у бензинових двигунах у межах класу якості.

Олива ДТЗ – це поєднання високої якості й технологічних інновацій, які повністю відповідають сучасним міжнародним стандартам SAE та API для мастильних матеріалів, що підтверджується паспортами якості сертифікованої лабораторії заводу-виробника. Для підтримки працездатності та довговічності техніки ТМ ДТЗ, ми рекомендуємо використовувати моторну оливу ДТЗ TURBO SYNT DIESEL 10W-40 API CF-4 / SG і оливу трансмісійну ДТЗ ТАД-17и.

eye 6216 Огляд від 13.03.2020

Комментарі

Написати коментар

ПАРТНЕРИ

ROMB UA
Vitals
Vitals AQUA
Amt
Spark
NOWA
Zapchastyny
INGCO
Kentavr
Limex
Element
Ucenka
Корт
Онлайн курсы IT